zondag 30 november 2014

Weekendmarket

Vandaag had ik een zussenuitje. Samen met mijn kleine grote zus (ze is wel 9 jaar ouder, maar ook 9 cm kleiner) ben ik naar de Weekendmarket van 'Van Onze Tafel' geweest. 


Bij binnenkomst liepen we gelijk tegen een grote tafel op waar je kerstsnailmail kon maken. Nu is mijn zus niet zo van de snailmail :( , dus we zijn doorgelopen naar de volgende hal.  

Daar kwamen we bij MooiMade terecht, waar we een miniworkshop 'pimp je huisje' hebben gedaan. 


Gelukkig hebben we een sterk uiteenlopende smaak.......... (m'n zus houdt dus niet van roze)

We hebben nog lekker verder rondgeneusd en leuke ideeën opgedaan. Natuurlijk ook even lekker koffie gedronken met een heerlijke brownie erbij. 

Bij 'Van Onze Tafel' kun je ook workshops volgen, o.a. Chalkboard lettering. Dit leek mijn zus wel wat, aangezien ze schooljuf is. Maar ik denk niet dat een workshop voor haar nog noodzakelijk is. Kijk maar eens wat ze me vanmiddag appte...


Ik kom gewoon wel een keertje bij jou langs zussie!!!

Kortom, we hebben een gezellig dagje gehad, vol leuke ideeën en creatieve uitspattingen!




vrijdag 28 november 2014

Kerstboompje kliederen

Onze middelste is al een tijdje niet fit. Ze is vaak hangerig en kijkt het liefst lekker TV. Om dat wat te doorbreken had ik voor vanmiddag een simpele DIY opgezocht op Pinterest. En zo kwam ik op het idee om een kerstboompje te maken van geverfde handjes. 

Je hebt niet zoveel nodig; een canvas schilderijtje, groene verf en verder nog wat andere kleuren verf voor de ballen. Ik had ook nog papieren bordjes waar ik de verf op klaarlegde. 

Eerst lekker die handjes insmeren!


En dan maar 'stempelen' 


Om de verf wat sneller te laten drogen heb ik de föhn gebruikt. Dus we konden gelijk de ballen erbij verven en klaar!

Hebben wij alvast twee mooie boompjes in huis :-)




zondag 23 november 2014

Pixel art...was ik nog maar een klein meisje!

Onze dames hadden vanochtend wel iets heel leuks in hun schoen zitten! 

Pixel art... 

Het lijkt wel wat op ministeck en heeft ook wat weg van strijkkralen. Het zijn kleine rubberen vierkantjes (pixels) waar allerlei mooie afbeeldingen mee te maken zijn. 

Onze middelste van 5 had de Pixel XL variant...


In no time had ze deze leuke smiley gemaakt :)


Voor onze oudste zat de gewone Pixel in haar schoen...


Hartstikke leuk! En met heel veel voorbeelden. Ook zij is gelijk aan de slag gegaan, maar met die kleine pixels gaat het wel wat minder snel :(

Twee jaar terug had ik zelf ook al eens een proefpakketje gekregen en daar o.a. deze twee leuke hangers van gemaakt. 


Dus ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor in de zak van Sinterklaas of voor onder de kerstboom?? Ga dan eens in de hobbywinkel kijken of google op 'pixelhobby'. Veel plezier!!

maandag 10 november 2014

Bloglovin

Via Ceciel van www.badschuim.eu kwam ik op Bloglovin terecht. Ik moet het allemaal nog even uitzoeken, maar het ziet eruit als een soort Pinterest/Instagram voor blogpagina's. Superleuk dus!! En vast ook weer verslavend....

Mijn profiel vind je hier: <a href="http://www.bloglovin.com/blog/13144791/?claim=begpksdfm63">Follow my blog with Bloglovin</a>

Veel bloglovin plezier!

vrijdag 7 november 2014

Let's swap!

Oké, ik geef het toe...ik ben (lichtelijk) verslaafd aan Instagram! Ik vind het gewoon te leuk om bij anderen te zien hoe ze hun huis inrichten en wat voor mooie DIY's ze maken. En natuurlijk is het ook erg leuk om fijne reacties op je eigen foto's te krijgen!

Afgelopen week stond IG in het teken van dé instaswap. Dit is eigenlijk één grote ruilpartij van IG'ers onderling. Georganiseerd door Lynda Hovens, kijk maar eens op www.instaswap.nl voor meer details.
Maar deze week was dus iedereen in spanning wat haar swapmaatje van de swap zou vinden en natuurlijk wat ze zelf zouden krijgen.

Ik ben super verwend door @linart De postbode bracht mij dit:


Een gave poncho, notitieboekje, leuke kaarten en ook een supermooie slinger met allemaal foto's die ik zelf op IG had gezet.

Voor mijn swapmaatje @angeline_mv maakte ik dit:


Wat kaarten met teksten die zij zelf ook al 's op een onderzetter had geschreven (wat ik dus weer bij haar op IG had gezien), een hertje, huisje, slingertje en de welbekende koelkastmagneetjes.
Gelukkig was ze er erg blij mee!

Wil je meer swapfoto's zien? Zoek dan eens op IG met #instaswap2014falledition Je komt echt de mooiste dingen tegen...

En volgend jaar? De zomereditie van 2015??? Ik ben erbij!!!!!

dinsdag 4 november 2014

Gastblog

Oh wat leuk!!!

Ik ga gastbloggen op de blog van Lucie Beck. www.galerie-lucie.nl

Vanaf november zal ik elke maand een leuke DIY op haar blog zetten. Zo leuk om te doen en ook zo fijn dat dit zo kan!

Lucie, bedankt!!